Spørsmål om innlogging

Andre spørsmål fra medlemmer ligger inne på de lukkede medlemssidene.

Q: Jeg har problemer med å logge inn på de lukkede medlemssidene.
A: Vi må ha riktig mailadresse til deg for at du skal kunne logge inn på de lukkede medlemssidene. Hvis du har problemer med å logge inn kan det hende at du har endret mailadresse uten å ha gitt oss beskjed om dette? Send da riktig adresse til: merete@akupunktur.no


Q: Jeg har ikke logget inn før eller husker ikke mitt passord.
A: Passord genereres automatisk på hjemmesidene, dette kan ikke gjøres av sekretariatet. Har du problemer med innlogging og mailadressen er riktig, klikk på funksjonen "send meg nytt passord" og prøv igjen. Fungerer det ikke da heller – ta en liten pause og prøv igjen senere. Om du har endret e-post og vi ikke har fått beskjed vil det være den gamle e-posten du skal bruke. Husk å legge inn ny e-post når du har logget inn. 

Hvis du ikke har betalt medlemskontigent og står som utmeldt hos oss, vil du ikke få tilgang til det lukkede medlemssområdet.

 

Q: Jeg ønsker å lage et selvvalgt passord.
A:Logg deg inn medlemssidene og velg "Min Side". Her kan du gjøre flere endringer også lage ditt eget passord. Gå nedover de grå feltene, her finner du "Passord". Legg inn ditt selvvalgte passord og klikk på "endre opplysninger" for å lagre.

Del på:

Tips en venn