Top Master Tung points for modern day patients and modern day clinics

Med: Brad Whisnant

Vi i EVU har gleden av å invitere dere til et fantastisk to dagers kurs med karismatiske Brad Whisnant. Brad har vært veldig i vinden det siste året med   sine Master Tung-seminarer. Sett av datoene lørdag 25. og søndag 26. november. Dette blir to dager spekket med kunnskap og informasjon.

Fra: lørdag 25-11-2017 kl:09:00
Til: søndag 26-11-2017 kl:16:00

Dette sier Brad om kurset: "With Brad Whisnant Seminars, you can achieve instant and dependable results. I can equip you with the tools to run your own acupuncture practice and work with happier patients. I’m not special, and I believe that if I can be successful, you can be successful too."

For information on the seminar in English follow this link.

En optimistisk liten videosnutt fra Brad Whisnant seminars.

Dag 1
• Bakgrunnshistorie, teori og praksis i hvordan du bruker Tung i klinikk.
• De viktigste konseptene i Tung`s, som effekt av Dao Ma kombinasjoner, Nervereaksjonsområder, og hvordan diagnostisere og behandle affektert organ.
• De viktigste Master Tung-punktene.
• 1-2 timer praksis.

Dag 2
Lær deg hvordan du kan kombinere Tung akupunkturpunkter på en effektiv måte i klinikken din. Få en innføring i de mest brukte og effektive kombinasjonene til Brad. Dette er basert på hans erfaringer i klinikk.

Les mer om Brad Whisnant her.

Sted: Unity senteret, Møllergata 23, 0179 Oslo
Tid: Lørdag 25. november kl 09.00-18.00 og søndag 26. november 2017, 09.00-17.00 
Kursavgift: Medlemmer kr 3.500,-. 
ETCMA Medlemmer 4.500,-. Studentmedlemmer kr 1750,-. Lunsj er inkl i prisen.
Kursplasser: 50
Kursansvarlig EVU: Elisabeth Evensen
Påmeldingsfrist: 1. oktober 2017

Her melder du deg på:  http://www.deltager.no/top_master_tung_points_for_modern_day_patients_and_modern_day_clinics_brad_whisnant_25112017


Påmeldingsregler:
 Påmelding til kurs er bindende. Påmeldte til kurs som ønsker å trekke seg må betale:
- halve kursavgiften når avbestillingen skjer inntil 14 dager før kursstart.
- hele kursavgiften når avbestillingen skjer inntil en uke før kursstart.

Dersom man må trekke seg på grunn av sykdom, vil man bli belastet med et gebyr tilsvarende 10 % av kursavgiften uansett når avbestillingen skjer i forhold til kursstart. I slike tilfeller må legeattest sendes til Akupunkturforeningen.
Skulle kurset av uforutsette årsaker måtte avlyses, vil kursdeltagerne selvsagt få tilbakebetalt kursavgiften, men eventuelle avbestilte flybilletter eller andre utgifter kan Akupunkturforeningen dessverre ikke refundere.


Hva er www.deltager.no? - en påmeldings- og betalingstjeneste for arrangører og deltagere

www.deltager.no er en tjeneste som benyttes både av arrangører og deltagere. Som arrangør kan du registrere din forening og så opprette arrangementer, og deltagere kan registrere seg og betale påmelding. Som arrangør kan du hente ut deltagerlister og betalingsinformasjon til bruk for avstemming og regnskap. Tjenesten vil redusere dine portoutgifter og arbeid/kostnader med administrasjon, oppfølging og regnskapsføring. 

Noen av våre medlemmer har opplevd problemer med å melde seg på gjennom deltager.no. Deltager.no har disse rådene dersom du har problemer med påmelding: Betalingsløsningen fungerer ikke alltid på ipad eller smarttelefon, så prøv på en datamaskin.
Last ned siste versjon av Java.
Ofte fungerer nettleseren Firefox bedre enn Safari på betalingsløsninger. Du kan laste Firefox gratis ned fra internett.