IMS kurs for akupunktører med Ronnie Hilland og Magnus Ruud

Intra Muskulær Stimulering (IMS) anvender teknikker fra den tradisjonelle kinesiske akupunkturen, men baserer seg på vestlige vitenskapelige prinsipper innen nevrofysiologien.

Etter- og videreutdanningsutvalget (EVU) i Akupunkturforeningen tilbyr nå et grundig kurs for akupunktører i IMS, ad modum Dr. Gun, over to helger. De har vært så heldige å få Ronnie Hilland (akupunktør og fysioterapeut) og Magnus Ruud (akupunktør og kiropraktor) til å undervise. Begge har lang erfaring og undervist mange ganger før, også på Høyskolen Kristiania.

Eksklusivt for Akupunkturforeningens medlemmer

Kurset er eksklusivt for Akupunkturforeningens medlemmer. Ved gjennomføring av kurset, vil akupunktørene være enda bedre rustet til å behandle muskel- skjelett lidelser med stor trygghet. Det vil bli gjennomgått røde flagg og viktige tester for å stille korrekt diagnose. Det vil bli repetert i muskler og triggerpunkter. Akupunktøren vil også lære den spesielle, helhetlige tilnærmingen til behandling, som IMS representerer. Det blir «hands-on» og mye praksis under veiledning.

Det vil legges spesielt vekt på trygghet og sikre innstikk. Akupunktøren vil kunne føle seg enda mer trygg i forhold til å behandle områder av kroppen som nakke, thorax og lyske uten å være redd for å skade pasienten. I løpet av kurset vil akupunktøren også bli enda bedre til å diskutere diagnoser og terminologi med med andre yrkesgrupper.

Kurset vil ikke streames, men det gjøres opptak slik at man mellom kursene, og etter kurset, kan gå tilbake og se på opptak av testing, undervisning og nåleteknikk.

Kurs over to helger

Kurset går over to helger. Det anbefales at akupunktørene fullfører begge helgene.

DEL 1 vil finne sted i Oslo i uke 41. Tid: hele fredag 13. oktober, lørdag 14. oktober og til og med søndag 15. oktober.

DEL 2 vil bli i februar 2024. Eksakt dato kommer vi tilbake til.

Meld deg på DEL 1 her!