Kurs i kinesisk urtemedisin for akupunktører med Alan Papier

Akupunktør og urtemedisiner, Richard Struksnæs (medlem Akupunkturforeningen), ble utdannet som fysioterapeut i 1976. Utdannelse som akupunktør har han fra I.C.O.M. (International College of Oriental Medicin, England.) avd. Norge 1981-1985. Videre har han utdannelse som kinesisk urtemedisiner under Ted Kaptchuck og Giovanni Maciocia. Richard er en av de få i Norge med bred kunnskap i urtemedisin, men har i disse dager pensjonert seg (i en alder av 70 år!). Med glede har han introdusert oss for Alan Papier, som vil dele av sitt «gull» med oss, slik at «stafettpinnen» føres videre til kompetente akupunktører av en yngre generasjon.

Unik mulighet til å lære av de beste

Alan Papier har lang erfaring med kinesisk urtemedisin, og var Dr John Shen sin personlige lærling i mange år. Shen ble betraktet som den beste kinesiske legen på 1900-tallet. I 1986 startet Alan ett års kinesisk urtekurs i London med Ted Kaptchuk og Giovanni. På den tiden hadde han da sett Dr Shen praktisere som urtelege i 10 år. Alan har tidligere holdt forelesninger i både Norge, Irland og Storbritannia. Selv om han nå er halvpensjonert, fortsetter han å gi urter og råd til pasienter, kolleger og klinikker, både i Storbritannia og i utlandet.

Kurs kun for Akupunkturforeningens medlemmer

Etter- og videreutdanningsutvalget (EVU) er utrolig glade for at de har fått muligheten til å tilby kurs med selveste Alan Papier for Akupunkturforeningens medlemmer. Medlemmer i Akupunkturforeningen vil også få en unik mulighet til å begynne å bruke patentert urtemedisin for tonifiserende behandling av sine pasienter. Det er mulig å bestille disse patent-pillene rett hjem til pasienten, slik som flere av våre kolleger gjør i Norge.

Kurset vil streames på YouTube eller Zoom (ikke avgjort helt enda) som deltakerne vil få en link til. Det vil være mulig å sende direkte spørsmål til Alan underveis i undervisningen. EVU oppretter en messenger chat som alle på kurset får delta på.

Det ville vært veldig hyggelig om mange hadde hatt lyst til å møtes fysisk. Derfor inviterer EVU også til at en gruppe medlemmer som vil møtes fysisk på et sted i Oslo, kan delta på kurset sammen.

Kurset vil være online over fem tirsdager fra 24. september 2024 kl 18 (dvs 24.9, 1.10, 8.10, 15.10 og 22.10).

Det vil bli gitt ut handouts fra Alan Papier. Opptaket fra foredragene vil være tilgjengelig for deltakerne etter at kurset er over.

For mer informasjon og påmelding se her.