Kurs med Nigel Ching

Dag 1: Rehabilitering av kreftpasienter– hva har vi lov til å behandle og hvilken behandling kan vi tilby pasientgruppen.

Akupunktur har en viktig rolle å spille ved rehabiliteringen av  kreftpasienter. Akupunktur kan forbedre en kreftpasients livskvalitet ved sannsynligvis redusere noen bivirkninger av den vestlige medisinske kreftbehandlingen.  Videre kan akupunktur gjøre, at noen pasienter som ville vært nødt til å ta en pause i sin vestlige medisinske kreftbehandling p.g.a bivirkninger, slipper dette da det ser ut til at akupunktur gjør det mulig å opprettholde behandlingsforløpet ved f.eks å redusere kvalme ved bruk av cellegift.

Akupunktur er også et viktig etterbehandlingsredskap for pasienter som er erklært kreftfri.  Vestlig medisin betrakter en pasient for å være ferdig behandlet når kreftaktivitet ikke lenger er målbart tilstede, men mange har fått senskader etter behandlingen. Akupunktur kan behandle noen av disse senskadene.

Dag 2: Behandling av låste patogener og deres relevans ved behandlingen av senfølger fra Covid sykdommen og

På dette kurset vil vi se på hvordan vi kan anvende  forståelsen  fra kinesisk medisin ved behandlingen både av Corona senfølger og vaksinasjonen, og andre kroniske lidelser.

Nigel Ching

Nigel Ching har praktisert akupunktur og kinesisk urtemedisin i mer enn 30 år. Nigel har bl.a. studert på Northern College of Acupuncture og har en kandidatgrad i kinesisk urtemedisin fra Middlesex University. Nigel er den faglige leder på Nordisk Akupunktur Utannelse i Bagsværd. Nigel har utgitt 5 bøger på dansk: Akupunkturens Grundprincipper, Kunsten at Diagnosticere med Kinesisk Medicin, Akupunktur og Sygdomsbehandling, Pædiatrisk Akupunktur og Akupunkturbehandling af Kræftpatienter. De første to bøger er også udkommet på engelsk.

Priser

Tidspunkt

Startdato: 12.11.2022 09:00

Sted City Box: Prinsens gate 6, Oslo 0152

Kontaktperson for arrangementet