Cupping Workshop med Ilkay Chirali

«Nothing moves qi and blood faster than cupping!» Ilkay Chirali

Vi har gleden av å tilby en workshop i cupping med Ilkay Zhini Chirali. Cupping ble i høst viet mye oppmerksomhet da verden ble oppmerksom på OL svømmerne i Rio sine underlige sugemerker. Det ble beskrevet og forklart i media hvor effektiv cupping er for restitusjon av muskulatur og derfor et utmerket middel for sportsutøvere. Vi som akupunktører kjenner godt til dette, og til en hel del andre virksomme effekter cupping kan gi for å bevege qi og blod for å løse stagnasjon og å skape fri flyt og balanse i energisystemet.

Ilkay Zhini Chirali kommer til oss i februar for å holde workshop om de forskjellige cupping metoder, og tar for seg en rekke tilstander som kan behandles med cupping.

Dette er et kurs med stor nytteverdi i klinisk praksis, og vi gjør oppmerksom på at deltagerantall er begrenset, så her er det førstemann til mølla.

Program dag 1:
Koppingens historie – sikker behandling og forholdsregler
Introduksjon  og demonstrasjon av 12 koppingmetoder
Hands-on praktiske øvelser
Spørsmål & svar

Programdag 2:  
Behandling av ulike lidelser med kopping som fx: astma, Bi syndrom, frozen shoulder, emosjonelle lidelser som panikkanfall og depresjon (deltakerne kan her ha med egne pasienter).
Kosmetiske koppingteknikker (demonstrasjon og øvelse på hverandre)

Chirali er forfatter av boken «Cupping Therapy» (Churcill Livingstone 1999, med forord av Julian Scott), han driver sin egen klinikk i London og er en aktiv foredragsholder i TCM og Cupping. Her kan du lese mer om kursforeleseren: http://www.cuppingtherapy-hejama.co.uk/

Sted: Citybox, Oslo.
Kursavgift: Medlemmer kr 3.500,-. 
ETCMA Medlemmer 4.000,-. Studentmedlemmer kr 1.750,-. Lunsj er ikke inkl i prisen.
Kursplasser: 30
Kursansvarlig: Mette trolie
Påmeldingsfrist: 15. desember 2016
Her melder du deg på:   http://www.deltager.no/cupping_therapy_workshop_04022017

Påmeldingsregler:Påmelding til kurs er bindende. Påmeldte til kurs som ønsker å trekke seg må betale:

– halve kursavgiften når avbestillingen skjer inntil 14 dager før kursstart.

– hele kursavgiften når avbestillingen skjer inntil en uke før kursstart.

Dersom man må trekke seg på grunn av sykdom, vil man bli belastet med et gebyr tilsvarende 10 % av kursavgiften uansett når avbestillingen skjer i forhold til kursstart. I slike tilfeller må legeattest sendes til Akupunkturforeningen.
 Skulle kurset av uforutsette årsaker måtte avlyses, vil kursdeltagerne selvsagt få tilbakebetalt kursavgiften, men eventuelle avbestilte flybilletter eller andre utgifter kan Akupunkturforeningen dessverre ikke refundere.