Dr. Tan – Introduction to global balancing med Adi Fromm og Guy Polak

Kurset er dessverre avlyst.

 

I september avholdt Akupunkturforeningen, etter stor etterspørsel fra medlemmene, et vellykket introduksjonskurs i Dr. Tans balansemetode. Interessen for å sette opp et avansert kurs var stor og vi i EVU er glad for nå å kunne bekrefte at Adi Fromm og Guy Polak kommer tilbake til Oslo helgen 15. – 17. juni for å ta dere med videre på reisen i dette spennende universet.

Kurset bygger videre på Dr. Tan 1,2,3 og er neste trinn i serien. Kurset er aktuelt for alle som har tatt grunnleggende kurs i Dr. Tan, enten dere var på kurset i september eller har deltatt på grunnleggende kurs hos andre aktører. Mange har ønske om mer praktisk trening, og derfor vil det på dette kurset være en hel dag med praksis i tillegg til to dager teori. Knut Lembach-Beylegaard, medlem i EVU, deltok på dette kurset i Danmark i november 2017 og anbefaler det på det varmeste.

Dette kurset vil gi deltagerne en dypere forståelse av meridianteorien og lære dem å lage sammensatte punktkombinasjoner med to eller flere meridianer. Prinsippene du lærte på introduksjonskurset er effektive ved en rekke smertetilstander, men er ikke alltid tilstrekkelig for å oppnå tilfredsstillende resultater på mer sammensatte diagnostiske og terapeutiske utfordringer vi daglig møter i klinikken.

I tillegg til å lære teorien vil kurset også ta sikte på å gi deltagerne kunnskap og selvtillit til å møte en rekke ulike kliniske problemstillinger. Kurset vil by på praktiske demonstrasjoner av behandling av tilstander som insomnia, stress, emosjonelle ubalanser, fordøyelsesplager, hormonelle ubalanser, gynekologiske og nevrologiske tilstander. Foreleserne lover utvikling både i forståelse og utøvelse som vil gi uttelling i bedre kliniske resultater.

Kurset retter seg mot både de som akkurat har startet sin reise i akupunkturens verden og de som har lang klinisk erfaring men ønsker et nytt redskap. Men som nevnt, forkunnskaper i Dr. Tans metode er helt nødvendig for å kunne delta.

Mer informasjon og påmelding:
www.deltager.no