Landsmøtekurs: Moksakurs med Erik Norhamo, 15. mars

Ettermiddagen før årsmøtet arrangerer vi moksakurs med Erik Norhamo. Dette blir en annerledes kurskveld der vi skal tilbake til røttene av kinesisk medisin. Vi er veldig glade for at vi har fått til et praktisk kurs der vi skal få prøve ut og lære mer om ulike moksateknikker.

Etter at Erik var ferdig med Akupunkturhøyskolen i 2005 reiste han til Kina der han har jobbet i 7 år på ulike kinesisk medisinske sykehus i Nanjing og har tatt en PhD i Moksa som behandlingsform.

Kurset vil introdusere grunnleggende teknikker for å tonifisere og redusere. Erik vil demonstrere og forklare ulike perspektiver på Qi-mekanismer, og hvordan Moksa er med å regulere disse.

Vi håper å kunne blåse støv av et gammelt behandlingsmedium, og få nytt perspektiv på virkningen av lys og varme. Da det ikke er avtrekksvifter i lokalet må du forberede deg på å lukte godt av moksa når kvelden er over.

Sted: Unity senteret, Møllergata 23  0179 Oslo
Tid: 15. mars 2013, 17.00 – 21.00
Kursavgift: Medlemmer kr 1.000,-. Studentmedlemmer halv pris.
EVUs ansvarlige: Anja Gravdal

Påmeldingsfrist: 1. mars 2013. Kun 30 plasser.
Påmelding skjer ved å sende en mail til: merete@akupunktur.no. Du vil få tilsendt faktura etter påmeldingsfristens utløp.