The Fertile Fizz med Jani White

The Fertile Fizz handler om alt som påvirker hormonbalansen vår, og dermed muligheten til å unnfange et barn. Feromonene – dette spesielle subtile signalsystemet, som driver vårseksuell tiltrekning ved hjelp av duft, signaliserer at her er en person som man kan lagebabyer med…

Jani White er et fyrverkeri av en foredragsholder. Det blir mye snakk om sex, så kast dine hemninger over bord og forbered deg på mye latter!

Den beste måten å lage babyer er i elskov, og dette kurset handler om å hjelpe våre pasienter å bringe frem latter, hengivenhet, kjærlig berøring og ømhet i det som ofte kan være et minefelt fullt av spenninger. Dette er et kurs for å finne hjertet i unnfangelsen, selv innenfor rammen av medisinske  prosesser som assistert befruktning er.

Målet med kurset er at du som akupunktør skal føle deg bedre rustet til å forstå par som ønsker å få barn sine følelsesmessige og seksuelle ”floker”. Hun vil se på kjærlighetshormonet oxytocin og diskutere sympatikus og parasympatikus sin rolle for det autonome nervesystemet. I den sammenheng vil hun også komme inn på hvor viktig det er med autonom balanse for bl.a. fordøyelsen og andre kroppsfunksjoner. Kurset setter fokus på hvor viktig hormoner er for en god livskvalitet, og dermed gir kunnskap som vil komme til nytte ved behandling av alle typer pasienter.

Dette er et «punkttungt» kurs, og det vil bli utstrakt diskusjon av de mange og ulike måtene vi kan bruke akupunktur for å hjelpe pasientene med deres problemer. Kompendiet er utformet og strukturert for å gi et enkelt oppslagsverk du kan bruke i klinikken din.

Jani White har også sagt at hun vil forsøke å få tid til å snakke litt om hormonbalansen i forbindelse med menopausen, og hvordan ubalanser her påvirker livskvaliteten negativt.

Her kan du lese hele teksten The Fertile Fizz av Jani White på engelsk

Her kan du lese mer om Jani White

Sted: Park Inn, Øvre Slottsg 2c, Oslo
Tid: 21. og 22. januar 2012, kl 09.00-16.00 begge dager
Kursavgift: Medlemmer kr 2.500,- lunsj er ikke inkl i prisen.
Studentmedlemmer halv pris.
EVUs ansvarlige: Kristin Evjen

Påmeldingsfrist: 3. november 2011
Påmelding skjer ved å sende en mail til: merete@akupunktur.no. Du vil få tilsendt faktura etter påmeldingsfristens utløp.