Tui na kurs

Tui na kurs

Forsterk effekten av behandlingene dine

Qi Gong-øvelser for din egen selvkultivering og som rehabiliteringsøvelser for dine klienter.

Tui Na er et behandlingssystem med 18 behandlingsteknikker og protokoller. Tui Na er lett integrerbart i andre behandlinger og forsterker behandlingseffekten til akupunktur. Med denne dynamiske Tui Na-treningen vil du få mye øvelse, og dypere innsikt i metoder for å behandle kroppens plager.

Hva er Tui na?

Zheng (korrekt) Gu (bein) Tui (dytte) Na (grep) er en kroppsbehandling som er basert på de samme prinsippene som brukes i kinesisk medisin ved hjelp av strekk, trykkpunkter og roterende leddbevegelser.  Tui Na er kjent for sin dynamiske og effektive tilnærming til kroppens utfordringer. Det er et behandlingssystem hvor man manuelt jobber med kroppens muskler, sener, fascia og ledd.

Tui Na brukes i forbindelse med både smertekarakter og problemer i det indre organsystemet, samt som forebyggende behandling. Zheng Gu Tui Na systemet er grunnlaget for det Trond underviser, er et Tui Na-system komponert av Tom Bisio og Frank Butler Dr. Selve massasjen foregår fullt påkledd (gjerne i løse bomullsklær) og varer vanligvis 20-30 min. Den er bygget opp rundt ulike protokoller, hvor selve ryggprotokollen danner utgangspunkt og forbindelse til de andre protokollene og dermed alle andre områder av kroppen For å ha de beste forutsetningene for å kunne bruke denne behandlingsformen lærer du nyttige Qi Gong-øvelser.

Om kursholder Trond Johannessen

Han er den eneste utdannede læreren i Zheng Gu Tui Na-systemet i Norge, og har mange års erfaring med både undervisning og behandling i sin klinikk Phoenix Klinikken i Oslo. I Norge har han kurset rundt hundre behandlere og har også undervist i Frankrike, Danmark, England, Tsjekkia og USA. Trond har bachelor i akupunktur, videre utdanning i Tui Na, Zheng Gu og kinesisk sportsmedisin. Han har også lang fartstid i Kung Fu og Qi gong som aktiv utøver og underviser. Trond gir en praktisk undervisning med et sterkt teoretisk fundament. Det blir sett på anatomi i forhold til behandlingen og teknikker. Dette er et praktisk kurs og legger vekt på å blir sterk og trygg på behandlingen  og behandlingsteknikker.

Lørdag 24. september kl 9-17 Søndag 25. september kl 9-17

Pris: kr 3900,-

Sted: Phoenix Klinikken, Møllergata 12, Oslo 

Logg deg inn på medlemssiden og velg kurs for påmelding.

 

Påmeldingsfrist: 19.09.2022 23:00
NB! Gjelder KUN for medlemmer av Akupunkturforeningen
Kurset vil ikke bli streamet
Kontaktperson
Kari Dybvadskog Wettermark
97657111